Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kamu bankalarına geçiş çağrısı: Konutta olduğu gibi özel kredi de verilebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Yayın sırasında kamu bankalarını yerli otomobil Togg’a davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu bankaları neden bizde? Kamu bankalarının Togg ile kampanya yapması için iyi bir fırsat.Tabii gerekirse kendileriyle ortak bir toplantı yapmak ve böyle bir zemin oluşturmak için onları buraya çağırıyorum.Onlara bir fırsat yaratmak için bu adımı atmayı umuyorum.

“TOGG’A TALEP YÜKSEK”

Elbette, şu anda tek ilgilendiğim şey Togg’un araba kaldırma noktasına ne olacağı? Talep çok fazla. Ancak tüm bunlara rağmen şu anda başta Sanayi ve Teknoloji Bakanım olmak üzere tüm Togg yönetimiyle görüşüyoruz ve ardından hızla kamu bankalarımızı bir araya getireceğiz çünkü önümüzdeki süreçte inşallah bir milyon Toggs yollarda olacak. 7 yıl.

“KEŞKE TOGG’UN ZIRHI YAPILABİLİR Mİ?”

Bu ne anlama gelir? O yüzden umarım Togg’u yollarda görmek bize ayrı bir keyif verir. Tabii ki, onları geliştirmek için, yani şu anda, elbette, bu akıllı bir araçtır. Ayrıca güçlü bir motoru var. Onlarla bunun hakkında gerçekten konuşmak istiyorum ve bu, Togg’un savaş gemisini de inşa edebilir misin? Ofis araçları için olabilir, iş adamları için olabilir.

“TOGG’UN BENZER ADIMLAR ATMASI MÜMKÜN DEĞİL”

Yani bu bir rica. Örneğin BMW’de ilk başta böyle bir durum yoktu ama daha sonra BMW bu zırhlı aracı yaptı. Mercedes şu anda zırhlı araçlarda en yumuşak olanıdır. O da her zaman onu geliştirme ve ilerletme çabası içindedir. Bakın mesela Maybach başta farklıydı, sonra Maybach bu zırhlı araçta bile yeni geliştirmelerle yeni adımlar attı. Togg’un bu tür adımları atmaması artık mümkün değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu