Ekonomi

E-İhracat sektörü İstanbul’da buluşacak

İSTANBUL (IGFA) – Dünya E-ticaret Forumu (Worldef), bölümün önde gelen paydaşlarını bir araya getirmeyi ve e-ticaretin geleceği, yenilikçi teknolojiler ve küresel işbirlikleri gibi konularda fikir alışverişinde bulunmayı hedefliyor. ShipEntegra ise birçok unsurun altına imzasını atan ve yenilikçi çözümler sunan bir firma olarak 10. salon G18 numaralı stantta yer alacak. Markanın yeni projesi PrinWork, ShipEntegra standının yanı sıra Salon 9, P18-P20 standında ziyaretçilerini ağırlayacak.

ShipEntegra ve PrinWork CEO’su Ali Ceylan, Worldef’in e-ihracat bölümündeki paydaşları bir araya getirerek bilgi paylaşımı, iş birliği olanakları, küresel vizyon ve teknolojik yeniliklere değerli katkılar sağladığını belirterek, “Bu etkinlik bir platformdur. bölümün büyümesini destekleyen, işbirliklerini teşvik eden ve e-ihracatın geleceğini şekillendiren değerli bir organizasyon. ShipEntegra olarak yüksek teknoloji ve lojistik altyapımız ile sektöre getirdiğimiz yeniliklere öncülük ediyoruz. Bu bağlamda Worldef bize bu yenilikçi teknolojileri tanıtma ve departman paydaşlarımızla paylaşma fırsatı sunuyor.

Bilgi ve deneyim paylaşımı için büyük bir alan tanıyan Worldef, Türkiye’nin geleceğinde değerli bir paya sahip olacak e-ihracat şubesinin gelişimi için değerli bir faaliyettir. ShipEntegra ve PrinWork olarak Türkiye’de coğrafyanın kader olmaktan çıkıp e-ihracatı tabana yaymayı hedefliyoruz. Ayrıca yenilikçi çözümlerimizle Türk menşeili işlerin küresel pazardaki rekabet gücünü artırmak için çalışıyoruz. Bu dönemde ShipEntegra olarak e-ihracat alanındaki lider konumumuzu sürdürmek ve Türk menşeili ürünlerin küresel pazardaki rekabet gücünü artırmak için yoğun çaba sarf ettik ve sektöre yön verecek değerli yatırımlar yaptık. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu