Haber

Özgür Özel’den Erdoğan’a ‘DEM’ yanıtı: ‘Milletin Sorunu Yükseltiliyor’

CHP Lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘DEM Parti’ açıklamasına yanıt verdi. Özel, ‘Erdoğan; Milletin derdi DEM değil, milletin derdi artış, artış, artış. DEM olduğunu söyledi. CHP bir partidir, DEM başka bir partidir. Bizi ziyarete geldiler, biz de ‘Ne görüyorsan burada’ dedik. “Bu açıkça gözlerinizin önünde” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ’da partililerle buluştu. Özel, yarın Tunceli’de düzenlenecek Kamer Genç’i anma programı öncesinde şunları söyledi: ‘Dürüst, korkusuz, sözünde duran ama asla yanılmayan ilkeli siyasetimizle biz de Kamer Genç gibi siyasetin içindeyiz.’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘DEM Partisi’ üzerinden CHP’ye yönelik eleştirilerine yanıt veren Özel, şunları söyledi: ‘Sürekli polemik yapmak, kaos yaratmak istiyor. Sürekli yalan ve iftiralarla partimizi buluşturmak istiyor. Savaşmamızı istiyor. Erdoğan, bizim mücadelemiz yoksullukla, açlıkla, insanların içinde bulunduğu durumladır. Türkiye’de büyük bir ekonomik kriz var. “İşçileri, özellikle de emeklileri büyük acılar içinde bıraktınız.”

Özel, ‘Erdoğan; Milletin derdi DEM değil, milletin derdi artış, artış, artış. DEM olduğunu söyledi. CHP başka bir partidir, DEM başka bir partidir. Bizi ziyarete geldiler, biz de ‘Ne görüyorsan burada’ dedik. ‘Gözlerinizin önünde açıkça görülüyor.’ CHP’de milletin görmediği bir uzlaşı, katılım ve bağlantı yoktur. Herkes gözünün önünde. Ama bu iyi bir DEM. DEM’i yalnız bırakın ve bazı artışlara bakın. 10 bin liralık emekli maaşınız kimseye yetmez. Önce zam verin, emekliye en azından taban fiyat verin. O zaman gel ve bizimle uğraş.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu