Sağlık

Prenses Kate Middleton ameliyat oldu. Uzun süre hastanede kalacak

Galler Prensi William’ın eşi Kate Middleton ameliyat oldu. Bilinen bir sağlık sorunu olmamasına rağmen Middleton’un ameliyatının ardından 2 hafta hastanede kalacağı belirtildi.

III. Charles’ın oğlu ve tahtın varisi Prens William’ın eşi Prenses Kate’in Londra Kliniğinde karın ameliyatı olduğu açıklandı. Kensington Sarayı’ndan yapılan açıklamada Prenses Kate’in ameliyatının planlı ve başarılı olduğu, yaklaşık 2 hafta hastanede kalacağı belirtildi. Ameliyatın neden yapıldığı resmi olarak açıklanmazken kraliyet kaynağı, ameliyatın kanserle bağlantılı olmadığını belirtti.

Kaynağa göre Prenses Kate’in tamamen güzelleşmesinin 2 ila 3 ay süreceği ve taburcu olduktan sonra evine döneceği açıklandı. Kaynak, “Galler Prensesi, bu açıklamanın yaratacağı ilgiyi takdir ediyor. Halkın, çocukları için mümkün olduğu kadar normalliği sürdürme arzusunu ve kişisel tıbbi bilgilerini gizli tutma isteğini anlayacağını umuyor.” dedi.

Ayrıca William ve Kate’in önümüzdeki aylarda uluslararası seyahat yapmasının beklenmediği belirtildi ve Prenses, ertelenen etkinlikleri nedeniyle herkesten özür diledi.

Kaynak: SonDakika.com / Dünya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu