Haber

Sermayeye değer ödüller sahiplerini buldu

Medya Ankara Haber Portalı tarafından düzenlenen ‘Başkente Değer Ödülleri’ sahiplerini buldu. Deprem nedeniyle bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaya bir kategori daha eklendi ve afet bölgesinde etkin çalışmaları ile öne çıkan kişi ve kurumlar ödüllendirildi.

BAŞKAN ASYA’YA ANLAMLI ÖDÜL

Programa katılan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 6 Şubat depremi sonrası afet bölgesinde yapılan hizmetlerden dolayı ‘Afet Bölgesi Hizmet Özel Ödülü’ne layık görüldü. Milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar, yöneticiler, STK temsilcileri, esnaflar, medya çalışanları, sporcular ve iş dünyasından hizmetleri ve başarılarıyla öne çıkan isimlerin ödüllendirildiği programda Önder Asya anlamlı bir ödül aldı.

“HEPİMİZ VARDIK”

Teknopark Ankara konferans salonunda düzenlenen ve sunuculuğunu Işıl Açıkkar’ın yaptığı törende ödülünü alan Önder Asya yaptığı konuşmada, “Deprem felaketiyle ödül almak hem üzüntü kaynağı hem de ibrettir. Yapmadı. afet anında bütün belediyeler kurum ve sivil toplum kuruluşları adeta seferber oldu biz de hep oradaydık rabbim bir daha o acıyı bu millete göstermesin herkesin üzerine düşeni yaptığına şahit olduk Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gönülden görev başındayız.Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.Bizi ve ülkemizi her türlü kaza, musibet ve afetlerden muhafaza eylesin. Bizi bu ödüle layık gören komitenize teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”

haberakcadag.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu