Yaşam

Sözleri için sanatçılardan özür dileyen Muharrem İnce’ye Şahan Gökbakar’dan yanıt: Bakiyeniz bozuldu, bulmaya çalıştık.

Ülke Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imza sınırını aşarak cumhurbaşkanı adaylığının kesinleştiği basın toplantısında, “Cam köşklerde yaşayanlar, cam köşklerden çıkmayanlar, salon siyasetçiler, Sözde sanatçılar bana karşı tweet atıyor” diyerek özür diledi. Şahan Gökbakar, İnce’nin özür açıklamasına gecikmeden yanıt verdi.

İNCE: ÜLKEMİN SANATÇILARINI TAKDİR EDİYORUM

“Sözde sanatçı” sözleriyle Gonca Vuslateri, Fazıl Say, Gökhan Özoğuz ve Genco Erkal gibi isimlerin tepkisini üzerine çeken Muharrem İnce, yeni bir açıklama yaptı, “John Steinbeck, ‘Bir insanın aşkını kaybetmesini bekleyemezsiniz. dengeleyin ve sonra normal davranın.’ Çok darbe aldık normalde kullanmadığım bir tabir olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan ‘sözde sanatçı’ tabiri çıktı.Alınan değerli ustalarımızın olduğunu görünce üzüldüm. Bu ifadeden dolayı siz değerli sanatçılarımızı bırakın ülkemin tüm sanatçılarından özür diliyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar ne derlerse desinler, sanatçıların başımızda yeri var” dedi.

GÖKBAKAR: DENGENİZ KAYBOLDU, BİZ BUNU ARAMAYA ÇALIŞTIK

Muharrem İnce’nin açıklaması öncesi bir paylaşımda bulunan Şahan Gökbakar, “Yalnızlıkta kalabalıkta utanmanın mazereti yok. Biraz zayıf oldu ama anladınız. Sevim koşuyor.” İnce’nin özrünü daha sonra yayınlayan Gökbakar, yeni gönderisinde şu ifadeleri kullandı: Hah! Kalabalık da özür diledi. Artık senin hakkında yazmayacağım. Yaptığın her hatada hep başkası değil mi? Parti arkanda durmadı, şişede durduğu gibi yerinde durmadı. Tüm sanatçılar size kasten saldırdı vs. Dengeniz zaten bozulmuştu, biz onu bulmaya çalıştık. Bu kadar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu