Haber

TDV, çadırkentte kalan çocuklara okul seti dağıttı

TDV, çadırkentte kalan çocuklara okul seti dağıttı

KAHRAMANMARAŞ – Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çadırkentte kalan çocuklara okul seti dağıttı.

Türkiye Diyanet Vakfı, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çadırkentte kalan çocuklara okul seti dağıttı. Depremin ilk gününden bu yana sahada olan TDV ekipleri, Ramazan Bayramı’nda çocuklara yemek dağıtımının ardından ihtiyaç sahibi çanta hediye etti. Çadırda kalan çocuklara sahip çıkan ekipler, ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Çantayı alan çocukların sevinci gözlerine yansıdı. Aileler, Vakıf yetkililerine teşekkür etti.

Türkiye Diyanet Vakfı Dış Yardım Hizmetleri Uzman Yardımcısı Muhamed Yorulmaz, depremin olduğu ilk günden itibaren misyon edindiklerini belirterek, “Türkiye Diyanet Vakfı olarak ilk günden beri sahadayız, gerekli ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. İster gıda yardımı olsun, ister giyecek yardımı.Bugün yardımlarımız devam ediyor.Okulların açılması münasebetiyle.Pazartesi günü eğitim ve öğretim hayatı başlayacak.Çocuklara bayram ikramı olarak çanta dağıtacağız.Çadırda bu yardımları yapıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Kahramanmaraş’ta illerimizin acılarını bir nebze olsun dindirmek ve onlara fayda sağlamak için bu yardımları yapıyoruz. Bunu iletmek için buradayız” dedi.

cayirova-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu