Yaşam

Tiyatrodan Konsere! 21-27 Kasım Haftasının En Keyifli Etkinlikleri

21-27 Kasım haftasının etkinlikleriyle sizlerleyiz. Bu hafta hangi aktifliğe gitmeliyim diye düşünüyorsanız, Hazar Ergüçlü’nün muhteşem tiyatro oyunu Timsah Ateşi’nden Feridun Düzağaç konserine kadar pek çok aktifliği sizler için derledik! İşte bu hafta gitmeniz gereken konser ve etkinlikler!

21 Kasım – Timsah Ateşi

  • Zorlu PSM – Turkcell Platinum Sahnesi

Başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’in paylaştığı Timsah Ateşi, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı kıssasını mevzu alıyor. Direktörlüğünü Mehmet Ergen’in üstlendiği oyun, 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nin en âlâ oyunları ortasında yer aldı.

21 Kasım – Pasolini: Kapalı Yangınlar

  • İş Kuleleri Salonu

Yönetmen, senarist, oyun muharriri, şair, muharrir ve gazeteci, sahip olduğu varlıklı kültürel birikimle fotoğraftan çeviriye pek çok farklı alana katkı sağlayarak ismini yalnızca İtalya’nın değil 20. yüzyılın en büyük entelektüelleri ortasına yazdıran Pasolini’ye adanmış bu şovda, geçmişten günümüze insanlığın tutkulu ancak çelişkilerle dolu öyküsü canlandırılıyor.

22 Kasım – Bar Psikoloğu “Psikogösteri”

  • Zorlu PSM – Touche

İlk perdede sıklıkla sorulan ve merak edilen hususları tiyatral, keyifli ve bar muhabbeti tadında yalın bir lisanla anlatan Bar Psikoloğu, ikinci perdede seyircilerden gelen sorulara bilimsel bulgular aracılığıyla ve kendi süzgecinden geçirdikten sonra yanıtlar vererek interaktif bir muhabbet ortamı sunuyor.

22 Kasım – Aşk-ın Deniz’i

  • Dada Salon Kabarett

Aşk tek kişilik başlar sonra yayılır dedi Aşık, kendisini dinlemeye gelenlere. Fakat ateşten gömlektir her isteyen giyemez, hadi giydin diyelim her isteyen kendinden geçemez. İşte bu anlatı aşık olan Deniz’in yolunu kaybetmiş olduğu ‘Aşk-ın Deniz’i’nde tekrar kendisini arama öyküsüdür.

23 Kasım – Titanlar

  • Zorlu PSM – Turkcell Platinum Sahnesi

Laskaridis trajikomik bir üçlemenin kesimi olan Titanlar’da aklın şimdi oluşmadığı metafizik bir âlemin kapılarını aralıyor. Eleştirmenler tarafından Avrupa tiyatrosunun geleceğine istikamet verecek isimler ortasında sayılan Euripides Laskaridis birinci sefer Türkiye’de!

23 Kasım – Live from Mardin Fest

  • Artuklu Spor Salonu

Türkiye’nin taptaze YouTube konser kanalı “Live From”un şenlik serisi Mardin’e geliyor. 23 Kasım’da Artuklu Spor Salonu’nda.

24 Kasım – 1907 30. Yıl Özel Konseri

  • Ülker Spor ve Aktiflik Salonu

30 yıldır birebir heyecanla misyon yapan 1907 Fenerbahçe Derneği, bu manalı seneyi Avrasya Filarmoni Orkestrası ve Şef Orçun Orçunsel eşliğinde Fahir Atakoğlu ile Mor ve Ötesi’nin sahne alacağı 30. Yıl konseriyle kutlayacak.

24 Kasım – BİFO & Daniel Behle

  • Zorlu PSM – Turkcell Sahnesi

Rösner’in idaresindeki BİFO, Richard Strauss ve Richard Wagner’in yapıtlarından oluşan bu konserde solistliği kadar lied yorumculuğu ve opera sahnesindeki başarılarıyla da ayakta alkışlanan tenor Daniel Behle’ye eşlik edecek.

25 Kasım – Kerem Görsev Trio

  • Zorlu PSM – Touche

Caz dünyasının önde gelen isimlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman’dan oluşan trio takımıyla 25 Kasım’da touché’de!

25 Kasım – Mirkelam

  • Dada Salon Kabarett

Mirkelam, Okan Bayülgen’in İstanbul’a kazandırdığı en sıra dışı gösteri mekanı Dada Salon Kabarett’de!

26 Kasım – Kaan Sekban Saçmalar

  • Bostancı Şov Merkezi

10 yıl boyunca kurumsal hayatta bir plaza insanı olarak çalıştıktan sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi alıp beyaz yakalı hayata veda eden Kaan Sekban, kendi odasından yaptığı talk gösterileri bir adım öteye taşıyarak seyirci karşısına çıkıyor.

26 Kasım – Aşkın Işık Yengi

  • Moda Kayıkhane

Aşkın Parıltı Yengi, 26 Kasım Cumartesi akşamı Moda Kayıkhane sahnesinde…

27 Kasım – Amadeus

  • Zorlu PSM – Turkcell Sahnesi

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestekarları Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz kıssası Amadeus sahnede!

27 Kasım – Feridun Düzağaç

  • Holly Stone Performance Hall, Aydın

Feridun Düzağaç 27 Kasım’da Akşamı Holly Stone Performance Hall Kuşadası sahnesinde!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu