Teknoloji

Bandai Namco Gamescom 2023’teki Oyunlarını Duyuruyor

 
Bandai Namco, 23-27 Ağustos tarihleri ​​arasında Almanya’nın Köln kentindeki Koelnmesse’de gerçekleşecek Gamescom 2023 oyunlarını duyurdu. Fuar kapsamında Armored Core VI: Fires of Rubicon, Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm CONNECTIONS, Park Beyond, SAND LAND ve Tekken 8’in yanı sıra diğer “heyecanlı sürprizlerin” yer alacağı açıklandı.
 
Armored Core VI: Fires of Rubicon
 
 
 
FromSoftware ve Bandai Namco Entertainment’ın merakla beklenen yeni aksiyon oyunu. Oyuncular, güçlü görevleri tamamlamak ve özgürce uçmak için çok çeşitli mecha’lar kullanabilir. Armored Core VI: Fires of Rubicon’un 25 Ağustos’ta piyasaya sürülmeden önce Gamescom’da hayranlarına sunulması bekleniyor.
 
Park Ötesi: 16 Haziran’da piyasaya sürülen Park Beyond, oyunculara park yönetimi deneyimi sunuyor. Bandai Namco’nun yeni IP’si olan bu yapımda, kendi eğlence parkı şirketinizi kontrol ediyorsunuz.
 
Tekken 8: Efsanevi serinin merakla beklenen devam oyunu Tekken 8, görsel ve animasyon kalitesi açısından şimdiye kadarki en çarpıcı deneyimi sunmak istiyor. Oyunda şiddetin dozu oldukça yüksek ve farklı karakterler kullanabiliyorsunuz.
 
Bu oyunlar ve daha fazlası fuarda yerini almaya hazırlanıyor. Bandai Namco, bu oyunların yanı sıra Gamescom için başka heyecan verici sürprizlerin de olacağını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu