Teknoloji

Borsa İstanbul’daki teknoloji şirketi kripto para sektörüne adım atıyor

Investing.com – Reeder Teknolojisi ( REEDR) iştiraki Reeder Bilişim’in “Reecoin” isimli kripto para birimini çıkararak “Dijital Varlık Halka Arzı” yapma kararı aldığını duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada şirket, küresel ölçekte Blockchain teknolojisindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Bu bağlamda söz konusu teknolojinin dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye’de de yaygınlaştığı vurgulandı. Şirket, Reeder Bilişim Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu. üretimi ve satışı yapılan ürünlerin pazarlama faaliyetlerinde Blockchain tabanlı teknolojilerin kullanılması amacı ile kurulmuştur. “Reecoin” adı altında ICO (Initial Coin Offer/Dijital Varlık İlk Halka Arz) yapılmasına karar verildiği bildirildi.

Bu amaçla şirketin iştirakleri olan Reeder Bilişim ve Bitexen Teknoloji A.Ş. ve Exenpay Teknoloji A.Ş. Dijital varlıkların tedariğine ilişkin sözleşme imzalandı. Söz konusu dijital varlığın ilk halka arzının 2024 yılı Şubat ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Reecoin’in yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor

Reecoin ihracına ilişkin White Paper dokümanının reecoin.io internet sitesinde yayınlanacağı bilgisi verilirken, taslak tanıtım dokümanı (litepaper) da sitede yayınlandı.

Taslak tanıtım belgesine göre, Reeder markasının piyasaya sürdüğü Reecoin, EthereumSanal Makine (EVM) uyumlu bir altyapı üzerine kurulu olup, kripto para biriminin temel amacının güvenilir, hızlı ve düşük maliyetli ağ hizmetlerini herkes için erişilebilir hale getirmek olduğu bildirildi.

Taslak belgede Reecoin’in (REE) önümüzdeki dönemlerde kendi ana ağına geçmeyi planladığı belirtilirken, Reecoin ekosisteminin sadece bir kripto para birimi olmaktan çıkıp yeni kripto paraların piyasaya sürülmesine olanak sağlayacak bir dönüm noktası olması amaçlanıyor. bir dizi teknolojik ürün ve hizmet ile bu konudaki pazarlama programlarının iletişimi.

Taslak tanıtım belgesinde 500 milyon REE koinin basılacağı görülürken şirket, her çeyrekte bir koin yakma prosedürü uygulayarak kripto para birimini deflasyonist bir yapıda tutmayı planlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu