Haber

‘Maymunlara işkence’ emri: Sadist çete ortaya çıktı!

BBC’nin haberinde, “sadist” olarak adlandırılan Endonezya merkezli çetenin maymunlara işkence yaptığı ve işkence görüntülerini ABD, İngiltere ve dünyanın diğer bölgelerindeki alıcılara sattığı belirtildi.

İlk olarak Youtube’da ortaya çıkan Azap çetesinin daha sonra Telegram’da özel gruplar halinde faaliyetlerine devam ettiği bildirildi.

BBC’den TRT Haber’in haberine göre, polis şimdi alıcıların peşine düşüyor ve şimdiden çok sayıda tutuklama yapıldı.

BBC muhabirleri, ana Telegram işkence kümelerinden birinde kılık değiştirdiler, burada yüzlerce insan çok işkence fikirleri bulmak için bir satış noktasına geldi ve Endonezya ve diğer Asya ülkelerinden bu fikirleri uygulamak için insanları görevlendirdi.

Sadistlerin amacı, bebek uzun kuyruklu makak maymunlarının taciz edildiği, işkence gördüğü ve bazen de öldürüldüğü ısmarlama sinemalar yapmaktı.

“UYUŞTURUCU PARA KİRLİ ELLERDEN GELİYOR BU DA KANLI ELLERDEN”

İşkence görüntülerinin ABD’deki en önemli dağıtımcılarından biri olduğu belirtilen Mike McCartney, konuyla ilgili BBC ile görüşmeyi kabul etti.

“İşkence Kralı” olarak da bilinen McCartney, Telegram’da Maymun Eziyeti grubuna katıldığı ilk anları anlatarak, “Anket yaptılar. Çekiç mi kullanmak istiyorsunuz? Pense mi kullanmak istiyorsunuz? tornavida mı? Ortaya çıkan video hayatımda gördüğüm en tuhaf şeydi.”

Daha önce de bir süredir cezaevinde olduğunu söyleyen McCartney, “Uyuşturucu parasından farkı yok. Uyuşturucu parası kirli ellerden, bu para kanlı ellerden çıkıyor” dedi.

KAYNAK: TRT HABER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu